Logo Midt-Norge Volvo Amazon tofarget 1959
   

 

 


Midt-Norsk treff 2017

Vårt populære treff for Volvo Amazon og annen klassisk Volvo. I år aksepterer vi klassiske Volvo personbiler fram til 1987.

Storsand Camping,
Trondheim 18. - 20. august 2017

OM ARRANGEMENTET:

For niende gang arrangerer Amazonklubben i Midt-Norge sitt Midt-Norsk treff. Siden starten i 2009 har treffet gitt eiere av Amazon og annen klassisk Volvo personbil i landsdelen en kjærkommen anledning til å møtes i den trønderske ettersommeren.

Deltakere fra fjern og nær kjenner dette som et populært og hyggelig møtested, men først og fremst er det de lokale eierne av klassiske volvobiler som har sitt årvisse møte.

Med klassisk Volvo tenker vi helst på biler fra perioden etter 1947, men har du en av de eldste bilene i Volvo-familien er vi selvsagt stumme av beundring. Nedad har vi i år satt grensen til 1987, så både Volvo 240 og 740 er velkomne sammen de eldre veteranene som Volvo PV, Duett, P1800 og selvfølgelig Amazon.

Vi håper at riktig mange flotte veteraner av merket Volvo finner veien til Trondheim og Storsand Camping hvor vi også var i 2009. Siden den gangen har plassen gjennomgått en vesentlig oppgradering.

PREMIERING:

For Volvo Amazon konkurreres det i tre klasser, original , modifisert og ombygd etter Norsk Volvo Amazon klubb sine kriterier.

I klassen for Volvo PV og Duett har vi i år premier for både original og ombygd bil. Vi har også egne premieklasser for Volvo P1800, Volvo 140 og160 serie og yngre klasisk Volvo. Representanter for de eldre volvomodellene premieres i klassen eldre klassisk Volvo.

I tillegg deler vi også ut premie for beste patina og lengste kjørelengde på egne hjul. Her deltar alle utstilte kjøretøy. Alle premierte biler får årets premiebevis (diplom), en gave fra våre sponsorer samt heder og ære.

KORT OM PROGRAMMET:

Årets treff er lagt til Storsand Camping utenfor Trondheiml hvor vi også var i 2009. Her er det et godt utvalg av hytter og felles faciliteter, og plassen har de siste årene gjennomgått en omfattende renovering. I likehet med tidligere år satser vi på et vellykket arrangement og mange fornøyde deltakere.

Program for treffet vil som vanlig bestå av flotte biler, sosiale treff, utlodding, cruising og utstillinger. Årets cruising går til Vuddudalen i Åsen hvor Reidun og Svend Otto Søyseth har etablert sin USA-inspirerte diner. Her tar vi for oss av burgere og andre amerikanske retter i et særpreget miljø. Kjøreturen fra Storsand Camping er beregnet til ca 35 minutter.

DELEMARKED

Desverre har det ikke lyktes oss å få istand et delemarked, men det er åpent for å ta med ting å selge fra bagasjerommet. Det er også en god ide å avtale på forhånd via klubbens Facebookside dersom det er større ting som tas med til bestemte personer.

BESTILLING:

Reservasjon og oppgjør for hyttene gjøres direkte etter avtale med Storsand Camping. Påmelding til treffet skjer ved ankomst sammen med betaling av fastsatt treffavgift. Se flere detaljer under "Praktisk informasjon"

Interiør fra den USA-inspirerte dineren i Vuddu Valley (Vuddudalen). Trykk på bildet for mer info og flere bilder.


PRAKTISK INFORMASJON:

 

LENKER FOR TREFFET:

Her finner du mer ingo om treffet:

 

STORSAND CAMPING

PRISER FOR SESONGEN:

HYTTER:

Hytte nummer Sengeplasser
per hytte
Innlagt vann,
wc og dusj
Fjernsyn
Pris per natt*
1 - 32
4
Nei
Nei
570,00
33 - 42
4
Ja
Ja
830,00
43 - 50
4 på to rom
Ja
Ja
1 070,00
51 - 60
4 på ett rom
Nei
Nei
680,00
Motell
6 i hovedrom
Ja
Ja
1 050,00
Stabburet
4 (8)
Ja
Ja
1 500,00

* Engangs sengesett kr. 100,- selges i resepsjonen.

 

LES MER OM HYTTENE HER

LES MER OM ØVRIGE FASILITETER HER

SE BILDER FRA PLASSEN HER

 

CAMPING:

Teltplass koster 200 kroner med bil, og 150 kroner uten bil per døgn. Hvis man i tillegg vil ha strøm koster dette 30 kroner ekstra.

Caravanplass med strøm må bestilles og oppgis via plassens reservasjonssystem å koste 680 kroner fra fredag til søndag denne helga.

 

Kontaktinformasjon og lenke til BOOKING finner du her

 

 

ANDRE TREFFPRISER:

Deltakeravgift

200,00 per bil

Kioskpriser Storsand (egen kiosk) iflg oppslag
Lunch i Vuttudalen
A la carte meny -
Priser i restauranten
NB! Amazonklubben har ikke kortautomat. Ta derfor med kontanter til oppgjør av treffavgift og kioskvarer.
 

 
Webansvarlig: Norsk Volvo Amazon Klubb, Midt-Norge. Siden er oppdatert: 20. mars 2017.